PRE-SUMMER SPORTEN BIJ FLEXERCISE!

In shape komen voor komende zomer? Kom pre-summer sporten bij Flexercise Treatments en kom tot 5 keer gratis vrij sporten! Meld je snel aan in onderstaand formulier en profiteer van deze tijdelijke aanbieding!

✓ 5x GRATIS vrij sporten bij Flexercise
✓ Te verzilveren in juni
✓ Persoonlijk en op maat!

Fit de zomer in

Een fit & gezond lichaam kost werk. En dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Onze twee gratis personal trainingen helpen jou de stap te nemen om een gezonde aanloop te nemen naar de zomer!

Werk met professionals

Hoe weet je of je een oefening goed uitvoert en wat het best werkt voor je lichaam? Met onze personal trainers werk je veilig & efficiënt aan de beste versie van jezelf.

Persoonlijke ondersteuning

Onze personal trainers stemmen elke training specifiek af op jouw persoonlijke doelen en lichaam zodat je zeker weet dat je niet te veel van jezelf vraagt. Jouw gezondheid staat centraal.

Reviews

Binnenlopen met de gedachte vaker en doelgerichter te willen sporten. Wat dit doel moest zijn was snel afgestemd met Endy. Nu al een aantal weken bezig, waarbij duidelijk is dat grenzen worden opgezocht, zodat de resultaten al gauw te merken zijn (vooral de volgende dag, spierpijn). Dit doet Endy met behulp van een flinke hoeveelheid kennis. Maar niet te vergeten, de oefeningen zijn leuk en de sfeer is gezellig!

Aron van Damme

Een keer per week volg ik samen met een vriendin een duo training bij Flexercise met als doel om fit te blijven en een aantal kilo af te vallen. Na 3 weken trainen zien we al resultaat! Endy is kundig en werkt met een gevarieerd trainingsschema. Door zijn gemotiveerde instelling maakt dat we elke week weer een stapje verder gaan.

Dina van Diest

Endy is een personal trainer met verstand van zaken. Hij motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen. Op zijn rustige en gedreven manier weet hij het voor elkaar te krijgen dat je steeds meer tilt en dus steeds sterker wordt. Zijn trainingen zitten altijd goed in elkaar. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook nog eens heel aardig en betrokken. Een aanrader!!!

Wendy Verbunt