IN SHAPE  TRAINING

Krachttraining voor sporters van alle niveaus met een uitdagende total-body workout. Met een uitgebreide circuittraining worden meerdere spiergroepen tegelijk getraind en daag je jezelf 100% uit.

Geschikt voor iedereen

Wij houden rekening met de belastbaarheid van de groep en stemmen de trainingsintensiteit af op jouw doelen. Iedereen kan dus meedoen met de in shape training.

Efficiënt

Veel herhaling en een hoge intensiteit in een korte periode van tijd. Dé manier om het meeste uit jezelf te halen en je doelen te behalen.

Gezonde dosis gezelligheid

In groepsverband werk jij jezelf in het zweet. Klinkt heftig, maar ook heel leuk! Je motiveert elkaar tijdens de oefeningen en zult elkaar elke training zien groeien.

Reviews

Wanneer je iemand zoekt die niet alleen goed kan motiveren maar ook goed kan luisteren, ben je bij Endy aan het juiste adres. Hij blijft de programma’s aanpassen en houdt zo de trainingen leuk en vooral uitdagend!

Mind Twist

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit.

Snel resultaat! Endy is top! Een echte drilmeester!
🙌🏼

Hakan Sahin

Interessante lessen met een goede coach!

Romy Hendrix

Abonnementen

Kosten losse les? €17,50

Trainingstijden

Dinsdagen
19:30 – 20:30
20:30 – 21:30

Donderdagen
19:30 – 20:30

Zaterdagen
09:00 – 10:00

Klaar voor jouw transformatie?

Flexercise is jouw totaalpakket op het gebied van gezondheid. Klaar om je grenzen te verleggen en te werken aan de beste versie van jezelf? Ons team helpt je graag verder.

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op