FYSIOTHERAPIE

Onze fysiotherapeuten richten zich op klachten aan het steun- en bewegingsapparaat en werken samen met jou naar meer bewegingsvrijheid.

Oefentherapie

Wij streven naar duurzaam herstel. Met de inbegrepen oefentherapie geven we jou de nodige handvaten om zelfstandig aan jouw herstel te kunnen bijdragen. Dit doen we m.b.v. onze eigen eHealth applicatie om de therapietrouw te optimaliseren.

Maatwerk

Samen stellen we jouw klachten en doelen vast voor een persoonlijk gericht behandelplan. Tijdens de eerste behandeling onderzoeken we de juiste behandelvorm, intensiteit en frequentie zodat we je zo specifiek mogelijk kunnen helpen.

Passende therapie

Met verschillende therapievormen/interventies werken we aan pijnreductie en meer bewegingsvrijheid voor een betere kwaliteit van leven.

Together we build a better you

Ons team aan experts is uitgebreid gespecialiseerd in optimale begeleiding. Rugklachten, nekpijn, knieklachten of een incorrecte houding? Samen bespreken we jouw klachten en situatie voor een efficiënte behandeling. Door onze holistische benadering bekijken we de klacht vanuit een breder perspectief.

Gezond van buiten én binnen

Fysiotherapie kan allround worden ingezet bij lichamelijke klachten en blessures, maar heeft ook positief effect op interne functiestoornissen.

Dry Needling | Myofascial Release| Spierknopen

Dry Needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten. Bij deze therapie wordt gebruik gemaakt van dunne acupunctuurnaalden, waarmee verhardingen in spieren effectief en snel kunnen worden ontspannen. Met als doel de beweegbaarheid van de spieren te optimaliseren en pijnreductie te realiseren.  

1-op-1 contact

Wij zijn betrokken en gastvrij. Met veel één op één contact leren we jou en jouw klachten goed kennen en kunnen een effectief behandelplan opstellen. Wij richten ons niet alleen op de klachten. Het is voor ons veel belangrijker om achter te komen wat de oorzaak is. 

Preventieve behandeling

Naast directe behandeling besteedt de fysiotherapeut ook uitgebreid aandacht aan het voorkomen van nieuwe klachten.

Reviews

Endy heeft een brede kennis op gebied van lichaamsbeweging, sport, fysiotherapie en wat er allemaal komt kijken bij een gezonde levensstijl, zoals voeding, etc. Hij is van vele markten thuis en stemt zijn training af op jouw wensen. Hij is vriendelijk maar ook duidelijk en direct en helpt jou vooral dingen uit jezelf te halen daar waar je alleen waarschijnlijk niet zou slagen. En daar draait het allemaal op bij personal training. Endy motiveert en zet aan dat jij jezelf voorbijstreeft en verbetert. Ik kan het niet sterk genoeg aanraden om eens met Endy te gaan praten als je interesse hebt in personal training. Hij is gewoon de beste.

Ferruccio Tebaldi

“Zonder doel geen uitdaging” dus eigenlijk had ik maar vier punten willen toekennen, maar dat dat zou geen juist beeld geven van de kwaliteit.

Alexander van Spaendonck

Endy is een personal trainer die met passie zijn vak uitoefent. Hij motiveert je altijd om tot het uiterste te gaan. Zijn trainingen zijn altijd nauwkeurig samengesteld op je persoonlijke doelstellingen. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook een fijn persoon om mee samen te werken.

Jean-Paul Fiddelers

Onze tarieven

Medische intake €72,50
Inschrijving | Intake, onderzoek en opstellen trainingschema €119,29
12 weken coaching €250,-
Intensief 12 weken coaching €475,-
Medisch fitness | 1x per week €37,50
Medisch fitness | 2x per week €45,-
Medisch fitness | 3x per week €49,95
Medisch fitness | onbeperkt €52,50

Klaar voor jouw herstel?

Flexercise is jouw totaalpakket op het gebied van gezondheid. Klaar om je grenzen te verleggen en te werken aan de beste versie van jezelf? Ons team helpt je graag verder.

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op