VOEDINGS  BEGELEIDING

Samen nemen we jouw voedingspatroon onder de loep en bouwen we aan een gebalanceerde leefstijl die je écht vol kunt houden.

Compleet traject

Wij begeleiden je structureel voor een langere periode, van intensief tot basisniveau. Samen bouwen we de begeleiding stapsgewijs af totdat je zelf je voedingspatroon onder controle hebt.

Aandacht

Wij leren je alle aspecten van gezondheid op een nieuwe manier te benaderen zodat je jouw voedingspatroon op een positieve manier kunt gaan benaderen.

De lange termijn

Een dieet is voor even, maar een gezond voedingspatroon is voor het leven. Samen stellen we een leefstijl samen die echt bij je past zodat je na het traject niet in oude gewoontes terugvalt.

Reviews

Na een pittig jaar merkte ik dat het ook effect had op mijn lichaam, ik wilde graag wat afvallen en mezelf vitaal verbeteren dus onder het nom van goede voornemens ben ik eind januari begonnen met het trainen bij Flexercise. Maar nooit in 100 jaar had ik gedacht dat het zo snel zo goed zou gaan. De trainingen zijn super effectief en leuk, Endy weet waar die het over heeft en brengt graag die informatie op een leuke manier over. Ik ben vitaal sterker, fitter en voel me goed. Ik heb hiervoor altijd jaren lang geprobeerd zelf te trainen maar nooit met écht zichtbaar of voelbaar resultaat en daardoor verloor ik altijd snel motivatie. Nu ben ik niet meer te stoppen haha!

Maartje de Hart

Vriendelijk en professionele medewerkers. Zo fijn die persoonlijke aandacht en meedenkendheid “hoe kan ik mijn lichaam optimaal verbeteren qua voeding en sport”. Jullie gaven mij hier de juiste oplossing voor.

Skool Workshop

Altijd een goed voorbereidende les en een goed voedingsadviezen.

– Zeker een aanrader !

Ovita -jade Ngo

De voordelen van Voedingsbegeleiding

  • ZVerminderd stress
  • ZVerbetert je weerstand
  • ZVerbetert je leefkwaliteit
  • ZVerbetert je sociale leven
  • ZVerhoogt de werking van je hersenen
  • ZGezond eten geeft energie

Training en voedingschema op maat?

Training en voeding zijn onafscheidelijk van elkaar. Wil jij zo snel mogelijk en op een effectieve manier jouw doelstelling behalen? Zorg dan dat de balans tussen training en voeding optimaal is. 

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op