BEDRIJFS FITNESS

Bedrijfsfitness is voor ons een van de mooiste topics binnen ons vakgebied. Met persoonlijke begeleiding en vitaliteitsprogramma’s helpen we medewerkers bij het starten met en behouden van een gezonde leefstijl. Zo werken we samen aan een vitaal & gelukkig leven. Een voordeel voor de werknemer én werkgever.

Meten is weten

Ons team gebruikt trainingsleer en periodisering met fysieke testen en metingen. Dit geeft ons waardevolle inzichten voor terugkoppeling en houdt de focus op duurzame progressie.

Gezondheid van binnen & buiten

Ons programma focust zich op alle aspecten van een gezond leven. Van bewustwording tot werkgewoontes en vrije tijd; met de hulp van Flexercise halen werknemers het meeste uit hun gezondheid.

100% commitment

In een trainingstraject van minimaal 3 maanden doen wij er alles aan om samen jouw doelen te behalen én te behouden.

Kies voor een vitaal bedrijf

Toegankelijk

Met verschillende niveaus en tarieven zijn onze programma’s toegankelijk voor iedereen. Wij bieden alle relevante handvaten voor een gezonde leefstijl en maken vitaliteit voor elke werkgever financieel bereikbaar.

Online & Offline

Flexercise biedt uitgebreide trainingen en vitaliteitsprogramma’s aan. Niet alleen in onze private gym, maar ook online.

Beter presteren

Wij bieden werkgevers & werknemers meer zelfverzekerdheid, uithoudingsvermogen en balans. Dit zorgt voor betere prestaties op de werkvloer en komt niet alleen de werknemer, maar ook het bedrijfsresultaat ten goede.

Reviews

Endy is een personal trainer die met passie zijn vak uitoefent. Hij motiveert je altijd om tot het uiterste te gaan. Zijn trainingen zijn altijd nauwkeurig samengesteld op je persoonlijke doelstellingen. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook een fijn persoon om mee samen te werken.

Jean-Paul Fiddelers

Endy is een personal trainer met verstand van zaken. Hij motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen. Op zijn rustige en gedreven manier weet hij het voor elkaar te krijgen dat je steeds meer tilt en dus steeds sterker wordt. Zij trainingen zitten altijd goed in elkaar. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook nog eens heel aardig en betrokken. Een aanrader!!!

Wendy Verbunt

Een keer per week volg ik samen met een vriendin een duo training bij Flexercise met als doel om fit te blijven en een aantal kilo af te vallen. Na 3 weken trainen zien we al resultaat! Endy is kundig en werkt met een gevarieerd trainingsschema. Door zijn gemotiveerde instelling maakt dat we elke week weer een stapje verder gaan:

Dina van Diest

Klaar voor fundamentele groei?

Flexercise is jouw totaalpakket op het gebied van gezondheid. Klaar om je grenzen te verleggen en te werken aan de beste versie van jezelf? Ons team helpt je graag verder.

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op