SENIOREN PERSONAL TRAINING

Onze missie? Een gezond en gelukkig leven voor iedereen. Wij leren jou je lichaam op de juiste manier te gebruiken zodat je in balans verder aan jouw vitaliteit kunt bouwen. Het gaat bij Flexercise Treatments dus om de verhoudingen tussen het mentale, sociale en fysieke aspect.

Vitaliteit

Krachttraining is het enige ‘wondermiddel’ voor meer vitaliteit op de langere termijn. Gezond ouder worden kan dus zeker, met de hulp van krachttraining.

Balans

Flexercise focust zich op een balans tussen het lichamelijke en geestelijke effect van gezondheid. Een fit leven bestaat uit meer dan alleen sport!

Maatwerk

Wij focussen ons op de verhouding tussen fysieke belasting en de belastbaarheid van de sporter zodat je verantwoord werkt aan je gezondheid.

Reviews

Endy is een personal trainer die met passie zijn vak uitoefent. Hij motiveert je altijd om tot het uiterste te gaan. Zijn trainingen zijn altijd nauwkeurig samengesteld op je persoonlijke doelstellingen. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook een fijn persoon om mee samen te werken.

Jean-Paul Fiddelers

Endy is een personal trainer met verstand van zaken. Hij motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen. Op zijn rustige en gedreven manier weet hij het voor elkaar te krijgen dat je steeds meer tilt en dus steeds sterker wordt. Zij trainingen zitten altijd goed in elkaar. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook nog eens heel aardig en betrokken. Een aanrader!!!

Wendy Verbunt

Dankzij Andy is er weer “beweging” in mijn lichaam gekomen, was anders niet gelukt. Tweewekelijks sporten met Any geeft een “boost”aan energie. Andy is kundig, betrokken geeft veel positieve energie en het sporten wordt op zo’n manier een feestje.

Andre Tressel

Klaar voor jouw transformatie?

Flexercise is jouw totaalpakket op het gebied van gezondheid. Klaar om je grenzen te verleggen en te werken aan de beste versie van jezelf? Ons team helpt je graag verder.

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op