PREMIUM  FITNESS

Zelf bepalen wanneer je wilt sporten? Meet Premium Fitness train je wanneer je maar wilt voor een vast bedrag per maand en kun je zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat.

Verbeter je zwakke punten

Wat je leert in onze groepslessen of personal training kun je tijdens jouw vrije uur zelf toepassen en uitwerken. Een ideaal moment om zwakke punten te verbeteren!

Vrijheid én begeleiding

In onze gym is altijd iemand aanwezig die je kan helpen met al je vragen en apparatuur instellingen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van jouw training, maar bent niet volledig op jezelf aangewezen.

Flexibiliteit

Sport wanneer je maar wilt. Met een ruime keuze aan fitness machines en accessoires kun jij zelfstandig het meeste uit je training halen.

Reviews

Endy is een personal trainer die met passie zijn vak uitoefent. Hij motiveert je altijd om tot het uiterste te gaan. Zijn trainingen zijn altijd nauwkeurig samengesteld op je persoonlijke doelstellingen. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook een fijn persoon om mee samen te werken.

Jean-Paul Fiddelers

Endy is een personal trainer met verstand van zaken. Hij motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen. Op zijn rustige en gedreven manier weet hij het voor elkaar te krijgen dat je steeds meer tilt en dus steeds sterker wordt. Zij trainingen zitten altijd goed in elkaar. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook nog eens heel aardig en betrokken. Een aanrader!!!

Wendy Verbunt

Een keer per week volg ik samen met een vriendin een duo training bij Flexercise met als doel om fit te blijven en een aantal kilo af te vallen. Na 3 weken trainen zien we al resultaat! Endy is kundig en werkt met een gevarieerd trainingsschema. Door zijn gemotiveerde instelling maakt dat we elke week weer een stapje verder gaan:

Dina van Diest

Abonnementen

Trainingstijden

Maandag

08:00 – 10:00 | 12:00– 18:00 uur

Dinsdag

08:00 – 10:00 | 12:00– 18:00 uur

Woensdag

07:00 – 09:00 | 12:00– 18:00 uur

Donderdag

10:00– 18:00 uur

Vrijdag

08:00 – 10:00 | 12:00– 16:00 uur

Zaterdag

11:00– 15:00 uur

Zondag

10:00– 11:00 uur

* Gratis gebruik van onze Flexercise Treatments App (Apple en Android vriendelijk)
* Maximaal 8 sporters op één uur, je dient je vooraf aan te melden via onze app. Zo kun je zien hoe druk de bezetting is en op basis daarvan beslissen op welke tijdstik je wenst te komen. Wij willen massale drukte vermijden door dit te monitoren met onze App waarmee je dient te reserveren. Uitsluitend is het ook mogelijk om dit doorlopend in te plannen. Dan ben je altijd verzekerd van je favoriete tijdstip om te trainen. Zo werken we aan onze gezondheid, fitheid en vitaliteit.

Training en voedingschema op maat?

Training en voeding zijn onafscheidelijk van elkaar. Wil jij zo snel mogelijk en op een effectieve manier jouw doelstelling behalen? Zorg dan dat de balans tussen training en voeding optimaal is. 

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op