WORKSHOPS

Met uitdagende workshops en ervaren professionals helpt Flexercise jou je grenzen te verleggen. Ideaal voor teambuilding, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling; of gewoon om een leuke dag te hebben.

Together we build a better you

Onze workshops zijn uitdagend, doelgericht en efficiënt; hét totaalpakket. Elke training is met zorg opgesteld en wordt gegeven door een expert. Samen werken we aan de beste versie van jezelf.

Bootcamp

Sportieve oefeningen in een uitdagende omgeving met de focus op plezier. Dat is wat bootcamp bij Flexercise is!

Meer informatie >

Gezonde leefstijl

We weten allemaal het belang van voldoende beweging en gezonde voeding. Maar hoe kun je dat het beste doen? In onze workshop leren we je alles over het aanleren en aanhouden van een gezonde leefstijl.

Meer informatie >

Voeding

Welk voedingspatroon werkt het best voor jouw lichaam? Waar haal jij het meeste energie uit en hoe vind je balans? In onze workshop voeding focussen we ons op bewustwording en evenwicht in voeding. De perfecte aanvulling op een gezond bewegingspatroon.

Meer informatie >

Zelfverdediging

Kracht komt van buiten én binnen. Een sterk lichaam en een sterke geest; dat is waar hier de focus op ligt. Onze workshop zelfverdediging legt een sterke basis voor meer zelfvertrouwen en helpt je op een passende manier op te komen voor jezelf.

Meer informatie >

Kickboksen

In deze workshop deelt Endy zijn liefde voor kickboksen op een toegankelijke manier. Samen bouwen we een nieuw gevoel van kracht, zelfvertrouwen en verbinding op; allemaal in één workshop. Deze uitdagende training is geschikt voor alle doelgroepen en niveaus en kan afgestemd worden op specifieke behoeftes.

Meer informatie >

Bootcamp

De bootcamp workshop daagt je op een leuke manier uit. Met gebruik van o.a. lichaamsgewicht, bankjes, traptreden en het mulle zand creëren we een stevige en verrassende workout.

Vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje? Met bootcamp geniet je samen van een leuke én gezonde activiteit.

De kosten voor deze workshop bedragen €25,- p.p. (minimaal 8 deelnemers)

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl begint bij een gezonde mindset. Het toverwoord hier is balans; balans in je voeding, balans in je training en balans in je leven. Deze uitgebreide workshop helpt jou je eigen evenwicht te vinden met slimme tips en adviezen zodat jij alles uit je gezondheid kunt halen.

De kosten voor deze workshop bedragen €25,- p.p. (minimaal 8 deelnemers)

Voeding

Ieder mens is uniek en gaat anders om met voeding. Het perfecte voedingsschema bestaat dan ook niet, omdat het ideale voedingspatroon voor iedereen verschillend is.

Bij Flexercise kijken we naar het individu. In de workshop voeding focussen we ons op wat jouw lichaam nodig heeft voor een gevarieerd en gezond voedingspatroon en leggen we de nadruk op bewustwording.

We gaan op zoek naar jouw balans, leren je alles over een gezond voedingspatroon en helpen je bij het aanleren van nieuwe gewoontes.

De kosten voor deze workshop bedragen €25,- p.p. (minimaal 8 deelnemers)

Zelfverdediging

De cursus zelfverdediging richt zich op weerbaarheid. Als je weerbaar bent kun je op een passende manier opkomen voor jezelf.

Deze vorm van verdediging is niet reactief maar preventief. Een effectieve reactie op geweld voorkomt namelijk machtsmisbruik en verder geweld; met respect voor de ander trek jij je grens.

De kosten voor deze workshop bedragen €25,- p.p. (minimaal 8 deelnemers)

Kickboksen

Wij hanteren een perfecte balans tussen hard trainen, uitdaging en plezier maken.

Flexercise motiveert en anticipeert op de behoeftes van meerdere doelgroepen. Dit maakt onze workshop kickboksen toegankelijk voor iedereen. Of je nou wilt werken aan zelfvertrouwen en kracht, of gewoon een leuke dag wilt hebben.

Laat je motiveren en inspireren door onze ludieke workshop kickboksen!

De kosten voor deze workshop bedragen €25,- p.p. (minimaal 8 deelnemers)

Reviews

Endy is een personal trainer die met passie zijn vak uitoefent. Hij motiveert je altijd om tot het uiterste te gaan. Zijn trainingen zijn altijd nauwkeurig samengesteld op je persoonlijke doelstellingen. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook een fijn persoon om mee samen te werken.

Jean-Paul Fiddelers

Endy is een personal trainer met verstand van zaken. Hij motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen. Op zijn rustige en gedreven manier weet hij het voor elkaar te krijgen dat je steeds meer tilt en dus steeds sterker wordt. Zij trainingen zitten altijd goed in elkaar. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook nog eens heel aardig en betrokken. Een aanrader!!!

Wendy Verbunt

Een keer per week volg ik samen met een vriendin een duo training bij Flexercise met als doel om fit te blijven en een aantal kilo af te vallen. Na 3 weken trainen zien we al resultaat! Endy is kundig en werkt met een gevarieerd trainingsschema. Door zijn gemotiveerde instelling maakt dat we elke week weer een stapje verder gaan:

Dina van Diest

Klaar voor jouw transformatie?

Flexercise is jouw multidisciplinaire totaalpakket op het gebied van gezondheid. Klaar om je grenzen te verleggen en te werken aan de beste versie van jezelf? Ons team helpt je graag verder.

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op