KICKBOKSEN

Boost Your Body combineert verschillende oosterse vechtsporten in één training. Stoot, trap, spring en kata jezelf door een super intensieve training en bouw op een uitdagende manier aan je fitness level.

High-impact training

Onze training legt de focus op intensiteit. Met een combinatie van techniek, spierversterkende oefeningen en lichaamsgewicht verbrand je in een korte tijd veel calorieën.

Professionele begeleiding

Een ervaren instructeur sleept jou met expertise en enthousiasme door de les heen. Zo leer je op een veilige manier de juiste techniek, en heb je tegelijk plezier.

Meerdere vechtsporten in één

Onze training combineert meerdere vechtsporten voor maximaal effect. Met o.a. karate, boxing en muay thai haal jij het meeste uit jezelf en word je steeds sterker.

Reviews

Endy heeft verstand van zaken, weet waar die t over heeft, is serieus en fanatiek maar tegelijkertijd ook gezellig. Hij wilt het beste in je naar boven halen en zorgt ervoor dat je ook jezelf wilt verbazen en verbeteren. Zeker een aanrader om hier te gaan sporten als je je doelen wilt behalen!

Annemijn Stuit

Nooit zover kunnen komen zonder mijn toptrainer Endy. Als je voor echte kwaliteit wilt gaan, dan moet je echt hier zijn.
Flexercise, ga zo door!

Wim Nuijten

Endy is een personal trainer met verstand van zaken. Hij motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen. Op zijn rustige en gedreven manier weet hij het voor elkaar te krijgen dat je steeds meer tilt en dus steeds sterker wordt. Zij trainingen zitten altijd goed in elkaar. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook nog eens heel aardig en betrokken. Een aanrader!!!

Wendy Verbunt

Abonnementen

Kosten losse les? €17,50

Trainingstijden

Dinsdagen
19:30 – 20:30
20:30 – 21:30

Donderdagen
19:30 – 20:30

Klaar voor jouw transformatie?

Flexercise is jouw totaalpakket op het gebied van gezondheid. Klaar om je grenzen te verleggen en te werken aan de beste versie van jezelf? Ons team helpt je graag verder.

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op