REVALIDATIE

Met aandacht voor beweging en mobiliteit zorgen we samen dat jij fysiek sterker wordt. Revalidatietraining helpt bij het opheffen van lichamelijke beperkingen en is de ideale toevoeging op je standaard training.

Voel je sterker

Revalidatie training combineert conditie, spierkracht, balans en coördinatie om de belastbaarheid van het lichaam te vergroten.

Verhelpt lichamelijke klachten

Revalidatie training schenkt aandacht aan herstel van het lichaam zodat je zonder pijn kunt genieten van je dagelijkse activiteiten.

Persoonlijke begeleiding

Met meerdere oefen- en beweegprogramma’s stellen wij de juiste training voor jouw klachten samen.

Reviews

Goede klantgerichtheid. Lessen worden goed voorbereid en de training bevat variërende pittige oefeningen.

Edo Israel

Zeer goed voorbereide lessen en volledige ondersteuning, zeker een aanrader als u voor kwaliteit gaat.

Augustine

Endy is een personal trainer die met passie zijn vak uitoefent. Hij motiveert je altijd om tot het uiterste te gaan. Zijn trainingen zijn altijd nauwkeurig samengesteld op je persoonlijke doelstellingen. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook een fijn persoon om mee samen te werken.

Jean-Paul Fiddelers

Klaar voor jouw herstel?

Flexercise is jouw totaalpakket op het gebied van gezondheid. Klaar om je grenzen te verleggen en te werken aan de beste versie van jezelf? Ons team helpt je graag verder.

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op