PERSONAL TRAINING

Flexercise is jouw go-to op het gebied van fitness & training. Met een sterk team aan manuele therapeuten en een passie voor beweging helpen wij je stap voor stap uit je comfortzone te treden.

✓ 100% resultaat!
✓ Personal Training & Small Group Training
✓ Persoonlijk en op maat

Blijf gemotiveerd

Een fit & gezond lichaam kost werk. En dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Vind je het lastig om jezelf te motiveren en kun jij wel een duwtje in de rug gebruiken? Onze personal trainers geven jou de push die je nodig hebt.

Werk met professionals

Hoe weet je of je een oefening goed uitvoert en wat het best werkt voor je lichaam? Met onze personal trainers werk je veilig & efficiënt aan de beste versie van jezelf.

Persoonlijke ondersteuning

Onze personal trainers stemmen elke training specifiek af op jouw persoonlijke doelen en lichaam zodat je zeker weet dat je niet te veel van jezelf vraagt. Jouw gezondheid staat centraal.

Together we build a better you

Of het nu gaat om gewichtsverlies, revalidatie of je algemene gezondheid; met onze hulp en het juiste commitment is jouw succes gegarandeerd.

Voel je fit

Samen houden wij je lichaam in topconditie.

Wij staan voor je klaar

Onze personal trainers ondersteunen je tijdens elke sportsessie. 

Maatwerk

Elke training wordt op jouw doelen en wensen afgestemd. Geen mens is hetzelfde!

Reviews

Binnenlopen met de gedachte vaker en doelgerichter te willen sporten. Wat dit doel moest zijn was snel afgestemd met Endy. Nu al een aantal weken bezig, waarbij duidelijk is dat grenzen worden opgezocht, zodat de resultaten al gauw te merken zijn (vooral de volgende dag, spierpijn). Dit doet Endy met behulp van een flinke hoeveelheid kennis. Maar niet te vergeten, de oefeningen zijn leuk en de sfeer is gezellig!

Aron van Damme

Een keer per week volg ik samen met een vriendin een duo training bij Flexercise met als doel om fit te blijven en een aantal kilo af te vallen. Na 3 weken trainen zien we al resultaat! Endy is kundig en werkt met een gevarieerd trainingsschema. Door zijn gemotiveerde instelling maakt dat we elke week weer een stapje verder gaan.

Dina van Diest

Endy is een personal trainer met verstand van zaken. Hij motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen. Op zijn rustige en gedreven manier weet hij het voor elkaar te krijgen dat je steeds meer tilt en dus steeds sterker wordt. Zijn trainingen zitten altijd goed in elkaar. Naast dat hij een hele goede personal trainer is, is hij ook nog eens heel aardig en betrokken. Een aanrader!!!

Wendy Verbunt

De voordelen van Personal Training

  • ZVermindert stress
  • ZVerbetert je weerstand
  • ZVerbetert je leefkwaliteit
  • ZVerbetert je sociale leven
  • ZVerhoogt de werking van je hersenen
  • ZSporten geeft energie

Klaar voor jouw transformatie?

Flexercise is jouw totaalpakket op het gebied van gezondheid. Klaar om je grenzen te verleggen en te werken aan de beste versie van jezelf? Ons team helpt je graag verder.

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op