fbpx

BEDRIJFSFITNESS BREDA

Ben je een ondernemer, werkgever of werknemer? En heb je een positieve boost nodig in jouw bedrijf? Dan is bedrijfsfitness in Breda iets voor jou! Wij bieden een breed scala van bedrijfsfitness aan in Breda en omstreken. Zo bieden we boks workshops, kracht trainingen en reguliere fitness aan. Alles is bespreekbaar en mogelijk. Bedrijfsfitness in Breda is de perfecte manier om meer uit jezelf en jouw bedrijf te halen. Ben je enthousiast geworden over bedrijfsfitness in Breda? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en exacte prijzen.

BEDRIJFSFITNESS VOORDELEN

Bedrijfsfitness heeft velen voordelen. Allereerst kan het de nodige reistijd besparen. Werknemers hoeven niet meer te reizen naar een fitnesscentrum maar kunnen gewoon op het werk blijven. Ten tweede verlaagd samen sporten de drempel om te beginnen met een gezonde levensstijl. Sporten vereist de nodige motivatie en samen sporten is bevorderend voor deze motivatie. Bedrijfsfitness heeft ook andere interne voordelen. Zo verhoogd bedrijfsfitness de gehele productiviteit van het bedrijf en resulteert het in een verlaging van ziekteverzuim. Ten slotte zorgt bedrijfsfitness voor een goede en gezonde werksfeer binnen het bedrijf. Werknemers voelen zich veel meer verbonden met elkaar.

BEDRIJFSFITNESS WKR

Het is een mogelijkheid om een fitnessabonnement aan te bieden aan jouw werknemers met belastingvoordeel. Door de bedrijfsfitness wkr regeling is het mogelijk om de kosten van een fitnessabonnement te verrekenen met het brutoloon. Hierdoor besparen de werknemers op belasting en de werknemers besparen op sociale lasten. Op deze manier wordt het sporten van alle werkende mensen in Nederland gestimuleerd. De bedrijfsfitness wkr regeling heeft dus naast de vitaliteitsvoordelen ook fiscale voordelen. Wil je meer informatie over deze regeling, neem dan gerust contact met ons op!

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?