fbpx

Wimperextensions Breda

Wil je lange en volle wimpers? Neem dan wimperextensions in Breda! Wimperextensions zijn verlengingen van je natuurlijke wimperhaartjes. Je ziet ze steeds vaker op het alledaagse straatbeeld. Onze wimperstyliste in Breda kan zeer professioneel wimperextensions bij je aanbrengen. Je hebt veel keuze tussen dikte en mate van de krul in de wimpers. Wij geven je tips over hoe je de extensions goed onderhoudt. Ook raden wij je aan om tussen de 1 en 4 weken terug te komen voor het opvullen van je wimperextensions in Breda. Zo behoud je mooie volle wimpers. Laat uw wimpers door een professional zetten en maak een afspraak met onze wimperstyliste in Breda!

Lash lift Breda

Naast wimperextensions, kun je ook kiezen voor een lash lift in Breda. Bij een lash lift wordt de extra volume vanuit de eigen wimpers gehaald. Er wordt een speciale techniek gebruikt om zo de natuurlijke wimpers omhoog te krullen. Een lash lift is goed te gebruiken met mascara en verder is douchen en zwemmen geen probleem. Het resultaat is gemiddeld zo’n acht weken zichtbaar. Hierna kunt u gewoon weer een lash lift in Breda nemen bij Flexercise Treatments! Of je nu korte of lange wimpers hebt, een lash lift kan altijd. Dus voor een perfecte krul in je wimpers, ga je naar Flexercise Treatments.

Wimpers en wenkbrauwen verven Breda

Nog een alternatief voor volle en mooie wimpers, is je wimpers verven. Bij Flexercise Treatments kan onze wimper- en wenkbrauwstyliste jouw wimpers verven in Breda. Het verven van je wimpers is een goede manier om je natuurlijke wimperhaartjes extra te laten opvallen, zodat ze er voller uitzien. Naast je wimpers verven in Breda kun je bij Flexercise Treatments ook je wenkbrauwen verven in Breda. Als je heel lichte wenkbrauwen hebt kan dit de oplossing  bieden voor een sprekender gezicht. Onze wimper- en wenkbrauwstyliste gebruikt professionele materialen van goede kwaliteit, zodat het resultaat goed en lang te zien is. Probeer het eens uit en laat je wimpers en/of wenkbrauwen verven in Breda bij Flexercise Treatments!

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?