Cryolipolyse

Zonder trainen vet verwijderen; klinkt te mooi om waar te zijn right? Cryolipolyse pakt vet aan door vetcellen plaatselijk te bevriezen. Zonder naalden, speciaal dieet, hersteltijd of operatie. Dé droommethode voor vetverlies.

In het kort

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt vet verwijderd door plaatselijke verkoeling, waarna het op natuurlijke wijze door je lichaam wordt afgevoerd. Deze techniek gebruikt afwisselend kou en warmte om vet permanent te verwijderen, zonder weefsel te beschadigen.

Buik

Onderkin

Love handles

Bovenbenen

Bovenarmen

Zadeltassen

Reviews

Het is altijd een feestje wanneer ik bij Flexercise ben! De behandelingen bij Ovita zijn top. Zij doet waar zij goed in is. Mijn huid straalt! Echt een aanrader

Shade

Ik ben altijd zo blij, als ik weer naar Ovita mag voor mijn wimpers!

Heleen

Ik kom al een tijd bij Ovita voor het harsen van mijn benen en epileren van mijn wenkbrauwen. Nog nooit last gehad van irritaties wat ik voorheen altijd wel had. Ik ben blij dat Ovita dit op een zorgvuldige en professionele wijze doet. Ik stap niet meer over na een ander!

Christy

Permanente oplossing

Flexercise focust zich naast de korte termijn ook op duurzaamheid. Met onze cryolipolyse behandeling wordt vetweefsel permanent aangepakt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het volhouden van een gezonde leefstijl.

Geen hersteltijd

Het grootste voordeel aan cryolipolyse? Er is geen herstelperiode. Gedurende 10 weken na de behandeling worden bevroren vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd en afgebroken door het lichaam.

Persoonlijke aanpak

Voorafgaand elke behandeling bespreken we jouw verwachtingen en wensen in een vrijblijvend intakegesprek. Zo kunnen we de juiste behandeling voor jouw situatie selecteren en optimaal succes garanderen.

Body Wizard Duo

Onze nieuwste aanwinst in de praktijk bevriest vet op maar liefst 4 gebieden tegelijkertijd. Dit vierkoppige systeem maakt onze behandeling extra snel en efficiënt; vaarwel vet.

De Body Wizard Duo is wetenschappelijk bewezen effectief, 100% veilig en geeft fantastische resultaten.

Prijzen

Eerste plaatsing

nu van €175,- voor slechts

€98,-

Find your inner beauty

Met ontspannende behandelingen en de nieuwste beauty technieken halen we samen het meeste uit jouw gezondheid. Ons beauty team laat jou weer stralen van binnenuit en geeft je net dat extra beetje zelfvertrouwen.

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw intake

voor Fat Freezing of

Huidanalyse?

De beste behandeling betekent voor ons dat wij alleen met natuurlijke producten werken. Daarnaast geven we advies op het gebied van beauty & lifestyle, dit stemmen we af op het individu.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op