Bindweefsel
massage

Een huid vol collageen en elastine bevat geen lijntjes en rimpels. Onze diepe massage techniek werkt diep in op het bindweefsel en stimuleert zo de aanmaak van deze huidverjongende eiwitten. Soepele huid here we come!

Reviews

Het is altijd een feestje wanneer ik bij Flexercise ben! De behandelingen bij Ovita zijn top. Zij doet waar zij goed in is. Mijn huid straalt! Echt een aanrader

Shade

Goed huidadvies!

Andrea

Ovita is een professionele vakvrouw, ze weet waar ze mee bezig is.

Wendy

Versnelde celdeling

Een bindweefselmassage zet de bindweefselcellen aan tot vernieuwing. In dit proces maakt het bindweefsel elastische vezels en nieuw collageen aan; het recept voor huidversteviging.

Duurzaam resultaat

Na de eerste behandeling voelt de huid direct gezonder en steviger aan en zullen fijne lijntjes zijn vervaagd. Om de huidconditie blijvend te verbeteren raden wij een kuur aan van één behandeling per week.

Voedt de huid

Onze diepe massagetechniek stimuleert de doorbloeding voor een betere aanvoer van voedingsstoffen. Zo wordt de huidverzorging beter opgenomen en blijft de huid langer mooi.

Prijzen

Benen
30 minuten

€32,50

Gelaat
30 minuten

€22,50

Find your inner beauty

Met ontspannende behandelingen en de nieuwste beauty technieken halen we samen het meeste uit jouw gezondheid. Ons beauty team laat jou weer stralen van binnenuit en geeft je net dat extra beetje zelfvertrouwen.

.

Klaar voor jouw intake

voor Fat Freezing of

Huidanalyse?

De beste behandeling betekent voor ons dat wij alleen met natuurlijke producten werken. Daarnaast geven we advies op het gebied van beauty & lifestyle, dit stemmen we af op het individu.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op