Biopeeling

Onze 2B Biopeeling richt zich op natuurlijke huidverbetering van binnenuit. Met innovatieve technieken worden onzuiverheden en aan en houden we jouw huid gezond & stralend.

Reviews

Altijd een fijne ervaring bij Flexercise. Heerlijk moment om te ontspannen!

Romy

Goed huidadvies!

Andrea

Ovita is een professionele vakvrouw, ze weet waar ze mee bezig is.

Wendy

Diepe exfoliatie

In tegenstelling tot oppervlakkige scrubs die de huid kunnen beschadigen pakt de 2B Biopeeling het exfoliatieproces van binnen aan. Zo worden dode huidcellen efficiënt verwijderd en verschijnt er een nieuwe, frisse huid.

Natuurlijke methode

Onze kruidenpeeling bevat geen irriterende zuren en werkt in op het natuurlijke herstellingsvermogen. De peeling werkt dus met de huid mee in plaats van tegen en focust zich op duurzame huidverbetering.

Preventieve behandeling

Regelmatige exfoliatie stimuleert het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid en activeert de celdeling voor langdurige huidvernieuwing. De B2 Biopeeling heeft direct effect en werkt tegelijk als preventieve anti aging behandeling.

Find your inner beauty

Met ontspannende behandelingen en de nieuwste beauty technieken halen we samen het meeste uit jouw gezondheid. Ons beauty team laat jou weer stralen van binnenuit en geeft je net dat extra beetje zelfvertrouwen.

.

Klaar voor jouw intake

voor Fat Freezing of

Huidanalyse?

De beste behandeling betekent voor ons dat wij alleen met natuurlijke producten werken. Daarnaast geven we advies op het gebied van beauty & lifestyle, dit stemmen we af op de individu.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op