Gelaats behandeling

Schoonheid komt van binnenuit. Met de juiste verzorgingsproducten en ontspannende treatments boost Flexercise jouw inner beauty.

Reviews

Altijd een fijne ervaring bij Flexercise. Heerlijk moment om te ontspannen!

Romy

Goed huidadvies!

Andrea

Ovita is een professionele vakvrouw, ze weet waar ze mee bezig is.

Wendy

IKARI Custom Skin Care

Flexercise werkt samen met Ikari Custom Skin Care; een luxe huidverzorgingslijn met uitstekende producten. Met het gepatenteerde meetsysteem van Dr. Ilan Karavani stellen we jouw skincode vast die bepaalt welke verzorging het best bij jouw huid past.

Anubis Care anti-aging

Deze professionele anti-aging behandeling stimuleert celvernieuwing met een herstellende AHA peeling. Deze unieke verzorgingsformule vol vitaminen, mineralen en proteïne verstevigt de huid en vermindert pigmentatie.

Gratis huidanalyse

Elke huid is uniek. Voor optimaal resultaat en de beste verzorging stellen we jouw behandeling aan de hand van een gratis huidanalyse op.

Zo vinden we samen de juiste producten & technieken, specifiek afgestemd op jouw huidtype.

Prijzen

Ikari
60 Minuten

€65,-

Ikari
75 Minuten

€75,-

Ikari
90 Minuten

€95,-

Anubis
60 Minuten

€70,-

Anubis
75 Minuten

€80,-

Anubis
90 Minuten

€100,-

Find your inner beauty

Met ontspannende behandelingen en de nieuwste beauty technieken halen we samen het meeste uit jouw gezondheid. Ons beauty team laat jou weer stralen van binnenuit en geeft je net dat extra beetje zelfvertrouwen.

.

Klaar voor jouw intake

voor Fat Freezing of

Huidanalyse?

De beste behandeling betekent voor ons dat wij alleen met natuurlijke producten werken. Daarnaast geven we advies op het gebied van beauty & lifestyle, dit stemmen we af op het individu.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op