fbpx

VOEDINGSADVIES BREDA

Iedere persoon is uniek. Het voedingsprogramma wat wij aanbieden is daarom voor iedere persoon anders. Er wordt eerst gekeken naar jou persoonlijke doelen. Dit kunnen allerlei soorten doelen zijn, zoals: afvallen, aankomen, spiermassa groeien of op gewicht blijven. Ons voedingsadvies in Breda is daarom ook helemaal op maat gemaakt en voor iedereen anders. Eerst kijken we naar de energie behoefte van een persoon (er wordt onder andere gekeken naar ruststofwisseling). Vervolgens analyseren we de intensiteit van jouw werk en andere activiteiten. Ten slotte geven we een voedingsadvies op maat zodat jij je persoonlijke doelstellingen kan behalen. Dus ben je op zoek naar voedingsadvies in Breda? Neem dan contact met ons op!

VOEDINGSBEGELEIDING BREDA

Naast ons voedingsadvies bieden we een intensieve voedingsbegeleiding in Breda aan, zodat jij je doelen kan halen. We laten je de voordelen van een gezond en bewust voedingspatroon ervaren en helpen je door de moeilijke momenten heen. Tijdens de voedingsbegeleiding in Breda, stellen wij samen met jou een voedingsplan op. Dit zorgt voor een doelgerichte en effectieve begeleiding. Hierdoor worden jouw doelen sneller en effectiever behaald. Wij combineren het meest recente wetenschappelijk onderzoek samen met onze effectieve methode. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de beste voedingsbegeleiding in Breda kunnen aanbieden.

GEZONDE LIFESTYLE BREDA

Voeding is belangrijk maar zeker niet de enige factor voor een gezonde lifestyle in Breda. De combinatie van sport en voeding is cruciaal voor een gezonde lifestyle in Breda. Naast voedingsadvies en voedingsbegeleiding bieden wij daarom ook verschillende personal training programma’s aan. Jouw voedingsplan is kan dan volledig worden aangepast aan jouw personal training programma, waardoor jij het beste uit jezelf haalt. Wil jij gezonder gaan leven en woon je in de omgeving van Breda? Kom dan langs bij Flexercise Treatments voor een vrijblijvende intake of neem contact met ons op.

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?