HET ZOVEELSTE CRASHDIEET ZAT
EN NU ÉCHT RESULTAAT BEHALEN?

 

 Blijf jij hangen, terwijl je anderen wél vooruitgang ziet maken?
Je wilt resultaat behalen en behouden, maar je hebt geen idee hoe?
→  Probeer jij af te vallen, aan te komen of gespierder te worden?
Je wilt alles leren over fitness en gezonde voeding?

Jouw reis naar een gezonde levensstijl begint hier! Ontvang een op maat gemaakt trainingsschema, INCLUSIEF inspirerende video’s die jouw sportieve identiteit omarmen en bijbehorende gevarieerde voedingsschema’s!

BEN JIJ KLAAR VOOR VERANDERING?

Wil jij ook de stap zetten naar een nieuwe, gezonde levensstijl? Meld je dan direct aan voor de 8 weken-challenge! Vul het formulier in en één van onze trainers zal z.s.m. met jou in contact komen!

HOE GAAN WE DIT RESULTAAT BEHALEN?

Speciaal op jou afgestemd

Onze gepersonaliseerde trainings- en voedingsschema’s zijn specifiek afgestemd op jou als persoon en de doelen die jij wilt behalen!

Unieke 24/7 video-begeleiding

Ieder trainingsschema bevat unieke video-content met uitleg van de oefeningen. Deze content vindt je in onze gebruiksvriendelijke app!

24/7 chatten met jouw trainer

Via de app kom je rechtstreeks in contact met jouw personal trainer. Ontvang persoonlijke begeleiding via de chat!

Zij bereikten dit al!

Maaike de Goeij (28 jaar)

Ik heb de trainingen bij Flexercise Treatments als ontzettend plezierig en gevarieerd ervaren. Bij Flexercise Treatments word je uitgedaagd en ontdek je zowel fysiek als mentaal wat je allemaal kunt bereiken. De begeleiding die ik heb gekregen bij het behalen van mijn doelen was niet alleen fijn, maar ook intensief. Bovendien heb ik praktische handvatten gekregen om zelfstandig door te gaan en nieuwe doelen te stellen! Ik raad iedereen aan om te trainen bij Flexercise Treatments!!

Fleur Caris (29 jaar)

Het team van Flexercise Treatments heeft mij voortdurend gestimuleerd. Elke training wisten ze mij opnieuw uit te dagen en uit mijn comfortzone te halen. Naast twee keer per week sporten onder begeleiding, heb ik ook veel ondersteuning gekregen op het gebied van voeding. Deze combinatie heeft mij echt laten zien wat er allemaal mogelijk is, en ik heb mijn levensstijl hier dan ook op aangepast.

Mijn eerste doel is nu bereikt, en ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met mijn nieuwe doel en mezelf steeds weer te verbazen over wat er allemaal mogelijk is. Bij Flexercise Treatments gaat het niet alleen om sporten; het is een transformerende reis die steeds nieuwe mogelijkheden onthult.

Brahim Alba (39 jaar)

Ik ben 39 jaar oud en heb werkelijk een geweldige ervaring gehad bij Flexercise Treatments. Het team heeft me elke sessie weten te motiveren en uit te dagen, waardoor ik me fitter en sterker voel dan ooit tevoren. De combinatie van gerichte begeleiding tijdens de trainingen en voedingsadvies heeft me niet alleen geholpen mijn doelen te bereiken, maar heeft ook mijn levensstijl positief beïnvloed. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe doelen aan te pakken en mezelf blijvend te verbazen!

Maartje de Hart (28 jaar)

Op mijn 26te besloot ik de stap te zetten naar een gezondere levensstijl, en Flexercise Treatments heeft me daarbij enorm geholpen. De constante stimulans en persoonlijke begeleiding hebben me niet alleen geholpen om mijn fitnessdoelen te bereiken, maar hebben ook mijn zelfvertrouwen versterkt. De combinatie van doelgerichte trainingen en voedingsadvies heeft mijn kijk op gezondheid veranderd. Ik ben enthousiast over het behalen van mijn eerste doel en ben klaar voor de volgende fase van mijn fitnessreis!

Hoe onze klanten het ervaren

Aron van Damme

Binnenlopen met de gedachte vaker en doelgerichter te willen sporten. Wat dit doel moest zijn was snel afgestemd met Het Team Flexercise Treatments. Nu al een aantal weken bezig, waarbij duidelijk is dat grenzen worden opgezocht, zodat de resultaten al gauw te merken zijn (vooral de volgende dag, spierpijn). Dit doet Het Team Flexercise Treatments met behulp van een flinke hoeveelheid kennis. Maar niet te vergeten, de oefeningen zijn leuk en de sfeer is gezellig!

Dina van Diest

Een keer per week volg ik samen met een vriendin een duo training bij Flexercise met als doel om fit te blijven en een aantal kilo af te vallen. Na 3 weken trainen zien we al resultaat! Het Team Flexercise Treatments is kundig en werkt met een gevarieerd trainingsschema. Door hun gemotiveerde instelling maakt dat we elke week weer een stapje verder gaan.

 

Wendy Verbunt

Het Team Flexercise Treatments is een groep personal trainers met verstand van zaken. Ze motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen. Op hun rustige en gedreven manier weten ze het voor elkaar te krijgen dat je steeds meer tilt en dus steeds sterker wordt. Hun trainingen zitten altijd goed in elkaar. Naast dat ze heel goede personal trainers zijn, zijn ze ook nog eens heel aardig en betrokken. Een aanrader!!!

 

Start NU ook JOUW transformatie!

Veel gestelde vragen

Waarom staan de prijzen niet vermeld op de website?

Bij Flexercise Treatments vinden wij het belangrijk om samen met jou in gesprek te gaan en onze persoonlijke aanpak te delen voordat we dieper ingaan op de details. Dit biedt ons de gelegenheid om te ontdekken of we goed bij elkaar passen en effectief kunnen samenwerken. Daarnaast willen wij jou graag laten zien welke meerwaarde wij te bieden hebben. Onze tarieven zijn gelijk voor iedere aanmelding.

Wanneer merk ik de eerste resultaten?

Bij Flexercise Treatments merken wij op dat vetverlies eerder zichtbaar is dan spiergroei. Mensen met een vetverliesdoel zullen doorgaans eerder veranderingen opmerken dan degenen die zich richten op spieropbouw. Wij hanteren over het algemeen een aanbevolen tempo van 0.5% van het lichaamsgewicht per week voor vetverlies. Dit advies is bedoeld om zo veel mogelijk spiermassa te behouden, waarbij een hoger percentage mogelijk is voor personen met een hoger start vetpercentage. Wat betreft spiergroei varieert dit doorgaans tussen 0.5% en 1.5% van het lichaamsgewicht per maand, afhankelijk van onze trainingservaring en genetica.

Maken jullie gebruik van standaard voedingsschema's?

Bij Flexercise Treatments geloven wij sterk in het creëren van succesvolle voedingspatroon die volledig aansluiten bij jouw smaakvoorkeuren. Samen zullen wij de juiste strategieën bespreken om binnen de gestelde richtlijnen voedingsstoffen te consumeren die niet alleen goed voor je zijn, maar ook heerlijk smaken. Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking, waarbij wij jou begeleiden om jouw doelen te bereiken op een manier die bij jou past. Wij kijken ernaar uit om dit proces samen met jou te doorlopen!

Ik wil starten met het programma, maar ik heb nog nooit iets vergelijkbaars gedaan. Kan ik alsnog meedoen?

Bij Flexercise Treatments geloven wij sterk in de toegankelijkheid van onze begeleiding voor iedereen, ongeacht het startniveau. Ons huidige programma mag dan wellicht niet direct geschikt lijken voor beginners, maar wij bieden volledig maatwerk. Voel je vrij om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen verkennen hoe we jou op een persoonlijk niveau kunnen ondersteunen op jouw unieke reis naar welzijn. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en samen te ontdekken wat het beste bij jou past!

Wat zijn de betalingsvoorwaarden van het programma?

Bij Flexercise Treatments willen we het betalingsproces zo gemakkelijk mogelijk maken en toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom accepteren wij diverse betaalmethoden, waaronder de zes meest voorkomende in Nederland: iDEAL, creditcard, PayPal, SEPA, Apple Pay en Google Pay. Of je nu de voorkeur geeft aan betaling in termijnen of in één keer, wij bieden flexibele opties die aansluiten bij jouw wensen.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?

Bij Flexercise Treatments begrijpen wij dat je vragen hebt. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen op info@flexercisetreatments.nl. Wij staan klaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen en je te helpen!