fbpx

Schoonheidsverzorging Breda

Flexercise Treatments brengt twee specialismen samen: personal training en schoonheidsverzorging. Onze schoonheidsverzorging in Breda zorgt voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Het Flexercise Treatments Beautyconcept biedt een variatie aan efficiënte schoonheidsbehandelingen aan. Van waxen tot body massages tot losse gezichtsbehandelingen, je vindt het bij onze schoonheidsverzorging in Breda. Flexercise Treatments biedt verwennerij van top tot teen. Het is belangrijk om regelmatig tijd aan jezelf te besteden om tot rust te komen. Dus laat jezelf verwennen en ontdek het Flexercise Treatments Beautyconcept.

Schoonheidsspecialiste Breda

Maak kennis met onze all round schoonheidsspecialiste in Breda. Tevens is ze erkend wimper- en wenkbrauwstyliste en masseuse. Onze schoonheidsspecialiste in Breda neemt je mee in de ontspannen wereld van Flexercise Treatments. In de hectische wereld van tegenwoordig is het heel belangrijk om even rust te nemen en tijd aan jezelf te besteden. Ontspan bij Flexercise Treatments met een massage, of neem een schoonheidsbehandeling, zodat je je weer fris en goed voelt. Als u een speciale gelegenheid heeft, kunt u ook uw make-up door onze schoonheidsspecialiste in Breda laten verzorgen. Wij zullen ervoor zorgen dat je er top uitziet voor de gelegenheid! Ervaar het zelf en maak nu een afspraak!

Waxen Breda

Bij Flexercise Treatments kunt u zich ook laten waxen in Breda. Wij bieden verschillende behandelingen aan. Van bovenlip en kin tot oksels en bikinilijn. Tegen voordelige prijzen kunt u zich al laten waxen in Breda. Onze schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat de behandeling zo pijnloos mogelijk verloopt en met optimaal resultaat. Onze verschillende ontharingsbehandelingen kunt u uiteraard met elkaar combineren. Ook zijn de ontharingsbehandelingen te combineren met onze andere schoonheidsbehandelingen. Onze schoonheidsspecialiste geeft u graag tips over schoonheidsverzorging. Maak een afspraak en voel je weer als herboren!

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?