fbpx

PREMIUM FITNESS

TOGETHER WE BUILD A BETTER YOU

PREMIUM FITNESS

TOGETHER WE BUILD A BETTER YOU

Wil jij zelf bepalen wanneer je wilt komen sporten? Dan is de Premium Fitness van Flexercise Treatments iets voor jou! Voor een vaste prijs van €42,50 per maand kan je onbeperkt fitnessen wanneer jij wilt!

Flexercise Treatments “PREMIUM FITNESS”

De invulling van deze uren is helemaal vrij! Je bepaalt zelf wat je gaat doen en waar je aan wil werken. Bijvoorbeeld een workout inhalen die je hebt gemist of aan jouw persoonlijke doelstelling werken. Er is een trainer aanwezig om je te helpen. Deze trainer kan je helpen met vragen over de instellingen van de apparatuur, maar het is niet te vergelijken met een reguliere groepstraining. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de invulling van het uur.
Waar de uren van premium fitness voornamelijk op gericht zijn is het werken aan zwakke of sterke punten. Dit kan zijn om techniek te verbeteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan elke minuut voor twintig minuten lang een aantal keer opdrukken en squaten of een clean and press met een lege stang. Wat je leert in onze groepslessen of tijdens onze personal trainingen kan je toepassen en oefenen in de premium fitness. Daarnaast zijn er fitness machines aanwezig. Met deze machines kan je basis oefeningen eenvoudig uitvoeren zonder al te veel instructie. Je bent tijdens de premium fitness, dus zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en het correct uitvoeren van de bewegingen.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag
12:00– 16:00 uur

Zaterdag
12:00– 15:00 uur

Zondag
9:00 – 12:00 uur
BRONZE ABONNEMENT | 1 MAAND
1x per week€37,50
2x per week €45,00
3x per week€49,95
Onbeperkt €52,50
SILVER ABONNEMENT | 6 MAANDEN
1x per week€32,50
2x per week €40,00
3x per week€44,95
Onbeperkt €47,50
GOLD ABONNEMENT | 12 maanden
1x per week€27,50
2x per week €35,00
3x per week€39,95
Onbeperkt €42,50

Allemaal met deze disclaimers:

* Gratis gebruik van onze Flexercise Treatments App (Apple en Android vriendelijk)
* Maximaal 8 sporters op één uur, je dient je vooraf aan te melden via onze app. Zo kun je zien hoe druk de bezetting is en op basis daarvan beslissen op welke tijdstik je wenst te komen. Wij willen massale drukte vermijden door dit te monitoren met onze App waarmee je dient te reserveren. Uitsluitend is het ook mogelijk om dit doorlopend in te plannen. Dan ben je altijd verzekerd van je favoriete tijdstip om te trainen. Zo werken we aan onze gezondheid, fitheid en vitaliteit.

MELD JE AAN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE EN PROEFTRAINING

TRAINGSSCHEMA EN VOEDINGSSCHEMA OP MAAT AANVRAGEN

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?