fbpx

OVER ONS

TOGETHER WE BUILD A BETTER YOU

OVER ONS

TOGETHER WE BUILD A BETTER YOU

ENDY IGBINOSA

Fysiotherapeut & Personal trainer
BIG: 19929576304

Mijn naam is Endy Igbinosa en ik woon in Breda. Daar is het bedrijf Flexercise Treatments sinds maart 2016 ook gevestigd. Van jongs af aan ben ik altijd actief geweest en daarnaast heb ik verschillende sporten beoefend: breakdance, zelfverdediging, voetbal, krachttraining en kickboksen.

Mijn passie en liefde ligt vooral bij het kickboksen. Hierdoor is sport en bewegen een medicijn voor mij geworden. Het is iets wat mijn lichaam en geest nodig heeft om goed te functioneren.

Ik ben sinds 2014 actief als personal trainer/coach. Mijn loopbaan is begonnen in Breda waar ik als personal trainer de eerste ontwikkeling heb doorgemaakt.

In mijn loopbaan carrière als fysiotherapeut in opleiding heb ik diverse stage-ervaringen opgedaan. Zo heb ik onder andere stagegelopen bij het Amphia ziekenhuis in Breda en Oosterhout. Vanuit deze hoedanigheid heb ik dagen bij de O.K. (operatiekamer) en bij de Poli meegekeken.

Tijdens mijn loopbaan ben ik begeleid door diverse orthopedisch chirurgen, waaronder Ronald Boer (schouder, hand en pols specialist) en
Peter Joosten
 (kniespecialist). Het leukste vond ik de meeloop dagen in de O.K., tijdens diverse operaties. Kortom, ik ben een ervaring rijker geworden en heb een fenomenaal werkgebied mogen betreden. Waar de chirurgie sterk in harmonie treed! Ik ben tevens sinds begin juli 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut aan het Avans Hogeschool Breda.

Vervolgens ben ik terecht gekomen bij Enjoysports, als personal coach. Daar heb ik een grote stap in mijn persoonlijke ontwikkeling gemaakt die ik als personal trainer meeneem om mijn cliënten optimaal te helpen.

Na mijn jaren als personal coach ben ik in de positie gekomen om in dienst te blijven en cliënten te trainen vanuit een bestaand bedrijf. Ook kan ik ervoor kiezen om mijn eigen business te starten en mijn eigen klanten te helpen om hun leefkwaliteit op de juiste wijze te verbeteren.

Ik heb gekozen om de gok te wagen en ben vervolgens mijn eigen onderneming gestart: Flexercise Treatments.

Opleiding & ervaring:

  • Fysiotherapeut
  • CIOS Goes/Breda
  • Fitness B: Personal trainer
  • SBG Gewichtsconsulent
  • KNVB Pupillen trainer
  • B- klasse Kickboksen
  • Lifeguard certificaat
  • EHBO (Rode Kruis)
  • NGS Massage

Deze opleidingen geven buiten het sporten inzicht in de anatomie en de werking van het menselijk lichaam, in combinatie met voedingskunde en bewegingsleer.

OVITA-JADE NGO

Allround Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Ovita-Jade Ngo en ik woon in Breda. Ik ben in 2014 begonnen met de kappersopleiding in Breda en in 2016 met succes afgerond. Vanuit daar ben ik verder gaan studeren voor allround schoonheidsspecialiste. Ik zit op het moment in mijn afstudeerjaar. Van jongs af aan zie ik mijn moeder als voorbeeld van schoonheidsspecialiste.

Dit is altijd mijn droom geweest om schoonheidsspecialiste te worden. Ik ben bereid om klanten optimaal te helpen met huidproblemen, huidverjonging en natuurlijk ontspannende gezichtsbehandelingen. Een goede balans tussen lichaam en geest zorgt voor een algehele goede gezondheid, een stralend humeur en een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Dit is altijd mijn droom geweest om schoonheidsspecialiste te worden. Ik ben bereid om klanten optimaal te helpen met huidproblemen, huidverjonging en natuurlijk ontspannende gezichtsbehandelingen. Een goede balans tussen lichaam en geest zorgt voor een algehele goede gezondheid, een stralend humeur en een gezonde dosis zelfvertrouwen.

 

Sinds kort ben ik werkzaam bij Endy, wij vormen Flexercise Treatments. Wij bieden individueel diverse diensten aan. Op het moment kan je bij mij terecht voor mooie wimper extensions, lash lift, diverse massages en losse behandelingen. Ik sta graag klaar om alle klanten te voorzien van een mooi en zelfverzekerd uiterlijk en uitstraling. Samen halen we het mooiste uit jezelf!

TOM WOLDHUIS

Personal trainer

Mijn naam is Tom Woldhuis, 22 jaar en wonend in Breda. Nadat ik mijn 4 jarige opleiding op het CIOS heb afgerond ben ik op zoek gegaan naar iets wat mij kon uitdagen en ook goed bij mij paste.
Zo ben ik uitgekomen bij Flexercise Treatments, een tof modern bedrijf dat zich inzet om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Zelf ben ik een hockeyer bij BHV Push te Breda. Ik heb daar altijd op hoog niveau gespeeld en ik ben trainer/coach van MC2, een toplijn team uitkomend in de subtopklasse.

Ik kijk er naar uit om met jullie aan de slag te gaan!

NELA HUIGEN

Office medewerker & Vormgever

Mijn naam is Nela Huigen en ik woon in Breda. Tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retail management was ik opzoek naar een gedisplinairde ondernemer die mij een stageplek kon aanbieden. Zo ben ik in contact gekomen met Endy, ondernemer van een opkomend bedrijf die constant aan het ontwikkelen is om zijn klanten optimaal te helpen. Na een leerzame stageperiode heb ik de kans gekregen om hier naast mijn studie aan de slag te gaan als office-medewerker & vormgever. 

Sport is onderdeel van mijn leven geworden en hoe tof is het om dat samen te kunnen combineren met mijn werkzaamheden. Zelf ben ik fanatiek bezig met de lessen Boost Your Body en Premium Fitness bij Flexercise Treatments. Een gezond lichaam geeft positiviteit zeg ik altijd. 

Gezamenlijk zorgen wij voor het creatieve brein van de onderneming en voorzien wij jou van de beste informatie!

THOM VAN DER SCHOOF

Personal trainer & Fysiotherapeut i.o.

Ik ben Thom van der Schoof, ben 24 jaar en woon sinds kort in Breda.
Momenteel ben ik bezig aan mijn 3e jaar fysiotherapie.
Ik ben altijd werkzaam geweest als trainer/coach bij hockeyclub de Warande, maar was op zoek naar iets wat nog beter aansloot op mijn studie. Zo ben ik bij mijn oud-klasgenoot Endy Igbinosa, eigenaar van Flexercise Treatments, uitgekomen. Flexercise Treatments heeft een jong en erg ambitieus team dat zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Ik hockey zelf bij Push Heren 1 en weet daardoor hoe het is om alles te geven en het uiterste uit mezelf en anderen te halen. Alleen zo kan er exceptioneel groei ontstaan. Ik kijk er erg naar uit om met jullie aan het werk te gaan!

Emily Janssen

Personal trainster & Voeding en gewichtsconsulente i.o.

Mijn naam is Emily Janssen, ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Etten-Leur.
In mijn vrije tijd heb ik jaren gevoetbald en wedstrijden gedanst. Sinds mijn 18e ben ik fanatiek 4 à 5 keer per week te vinden in de sportschool. Misschien een wat uit de hand gelopen hobby.

Ik heb de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 afgerond op het CIOS en ben momenteel in opleiding tot voedingsspecialist/gewichtsconsulent. Daarbij ben ik werkzaam als fulltime zwemonderwijzer en aquasport instructrice. Naast deze baan in het zwemonderwijs ga ik een nieuwe uitdaging aan in de fitnessbranche als personal trainer bij Flexercise Treatments! Naast het geven van trainingen ben ik ook in te schakelen voor voedingsadvies op maat!

Flexercise Treatments is een jong team dat bestaat uit enthousiaste, ambitieuze trainers die samen streven naar de beste versie van jezelf!

Ik kijk ernaar uit om met jullie aan de slag te gaan!

Voeg je koptekst hier toe

PRAKTIJK CERTIFICERING

Flexercise Treatments staat ingeschreven in het BIG-register als fysiotherapeut onder nummer: 

19929576304 & bij de Kwaliteits Register voor Fysiotherapie (KRF). 

Flexercise Treatments is aangesloten bij het post-COVID revalidatie zorgnet. 

AGB-code Flexercise Treatments: 04095983 | AGB-code E.E. Igbinosa: 04249252

ONZE SPECIALISMES

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?