fbpx

KRACHTTRAINING

Een vorm van training welke bij Flexercise Treatments een grote rol speelt is krachttraining. De naam zegt het al, dit is een vorm van training waar je kracht mee op kunt bouwen. Door je spieren met enig regelmaat te belasten door middel van gewichten, krijgen je spieren een seintje dat je meer kracht nodig hebt. Het gevolg hiervan is dat je lichaam door deze krachttraining meer spierweefsel opbouwt.

Niet iedereen ziet het als een prioriteit om heel gespierd te zijn, maar toch zijn er veel voordelen aan krachttraining. Een voorbeeld hiervan is het voordeel dat krachttraining goed is voor je algemene gezondheid. Zo kan het je bloeddruk verlagen, maakt het je botten sterker en verlaagt de kans op verschillende aandoeningen op latere leeftijd. Een ander voordeel is het sterke effect wat krachttraining heeft op afvallen. De ontwikkeling van al het spierweefsel zorgt ervoor dat je meer calorieën gaat verbranden. Doordat je lichaam van nature al meer calorieën gaat verbanden, verlies je ook sneller vet. Daarnaast zorg krachttraining er ook voor dat mensen meer energie hebben en gezonder zijn op het moment dat ze op een juiste manier beginnen aan krachttraining. Bovendien geeft het over het algemeen ook een flinke boost aan ons zelfvertrouwen. Alle reden om het dus eens te proberen!

Bij Flexercise Treatments bieden wij verschillende vormen aan waarin krachttraining beoefend kan worden. Zo kan dit gedaan worden in groepsverband, in een kleine groep of eventueel één op één met een personal trainer. Wij helpen je graag verder om een manier te vinden waarop jij krachttraining ook leuk kunt gaan vinden! Wij gunnen het iedereen om alle voordelen uit krachttraining te halen die wij ook meemaken.

Hebben we je kunnen overtuigen? Dan zijn wij ontzettend blij! Neem voor meer informatie contact met ons op via de telefoon, de chat of eventueel per e-mail. Je bent ook altijd welkom om even langs te komen en bij ons je vragen te stellen. Zo kunnen we gelijk even met je kennismaken en laten zien wat wij te bieden hebben. Hopelijk tot ziens!

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?