SMALL GROUP TRAINING

Werk met 2 tot 4 personen aan sterkere versie van jezelf. Samen trainen is niet alleen leuk, maar werkt ook extra motiverend; je kunt elkaar ondersteunen tijdens de oefeningen.

Een complete workout

Een small group training bestaat uit functionele en dynamische oefeningen.

Financieel voordelig

De prijs van de training wordt verdeeld over het aantal deelnemers. Handig!

Persoonlijke begeleiding

Door de groep zo klein mogelijk te houden is er voldoende aandacht beschikbaar voor elke deelnemer.

Reviews

Binnenlopen met de gedachte vaker en doelgerichter te willen sporten. Wat dit doel moest zijn was snel afgestemd met Endy. Nu al een aantal weken bezig, waarbij duidelijk is dat grenzen worden opgezocht, zodat de resultaten al gauw te merken zijn (vooral de volgende dag, spierpijn). Dit doet Endy met behulp van een flinke hoeveelheid kennis. Maar niet te vergeten, de oefeningen zijn leuk en de sfeer is gezellig!

Aron van Damme

Ik ben begonnen bij Flexercise met als doel een betere voetballer worden. Ik had een personal trainer nodig die mij naast de teamtrainingen nog individueel kon begeleiden, zodat ik mijn ambities op het veld waar kan maken. Ik merkte al snel dat Endy de juiste personal trainer was. Hij geeft mij voetbalspecifieke fitnesstraining en ik merk dat ik zowel fysiek als mentaal sterker op het veld sta. Endy is een intelligente en sympathie jongen. Hij luistert goed naar wat je zegt en straalt optimisme uit. Voor personal training en sportspecifieke training kan ik niemand anders aanraden 👍🏼

Dogu Colak

Een keer per week volg ik samen met een vriendin een duo training bij Flexercise met als doel om fit te blijven en een aantal kilo af te vallen. Na 3 weken trainen zien we al resultaat! Endy is kundig en werkt met een gevarieerd trainingsschema. Door zijn gemotiveerde instelling maakt dat we elke week weer een stapje verder gaan:

Dina van Diest

De voordelen van Small Group Training

  • ZVerminderd stress
  • ZVerbetert je weerstand
  • ZVerbetert je leefkwaliteit
  • ZVerbetert je sociale leven
  • ZVerhoogt de werking van je hersenen
  • ZSporten geeft energie

Klaar voor jouw transformatie?

Flexercise is jouw totaalpakket op het gebied van gezondheid. Klaar om je grenzen te verleggen en te werken aan de beste versie van jezelf? Ons team helpt je graag verder.

Flexercise Treatments - Personal training Fysiotherapie Breda

.

Klaar voor jouw transformatie?

Wij verwelkomen je graag in onze praktijk. Met advies op maat helpen wij je jouw doelen te bereiken. Samen kiezen we voor jouw gezondheid.

Gratis intake plannen

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op