fbpx

FITNESS VOEDING BEGELEIDING

Op onze pagina Voeding Fitness Afvallen kun je lezen over het belang van de combinatie van fitness en voeding. Hierbij is het enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat je eetpatroon goed is en dat je voldoende beweging krijgt in de vorm van cardio én krachttraining. Wij willen je hierbij graag helpen. Wij kunnen dit doen in de vorm van het voorzien van een voedingsschema of trainingsschema. Hierbij kunnen wij die personaliseren tot iets wat echt bij jou past. Daarnaast kunnen wij daarin ook variëren, we kunnen je schema richten op spieropbouw, op afvallen of waar jou wens ook maar ligt.

Ten eerste hebben wij meerdere fitnessprogramma’s die je kunnen helpen om deze belangrijke beweging te krijgen. Het maakt niet uit of dit nu is om af te vallen, gezonder te worden of gezond te blijven. Wij kunnen samen met jou gaan bekijken wat het beste bij je past en wat voor beweging je lichaam het best op reageert. De ene heeft meer voorkeur voor cardio en de ander voor krachttraining. Onze voorkeur ligt om hier een mooie verdeling in te maken, maar dit is natuurlijk ook volledig afhankelijk van de doelen die jij wilt behalen. Wij passen jouw fitnessschema aan naar jouw wensen.

Naast fitness is het ook essentieel om uiteraard je voeding op orde te hebben om af te vallen. Hiervoor hebben wij verschillende voedingsschema’s die we aanbieden om je op de rit te helpen. Wij kijken naar je lichaamstype en bepalen dan samen met jou hoe we het traject het beste aan kunnen gaan. Hier kun je meer over lezen op de rest van onze website. Wil je toch meer weten? Neem dan contact op via de telefoon, de chat of stuur even een mailtje. Je bent ook altijd welkom om even langs te komen in één van onze vestigingen in Breda, Bavel of Teteringen. Dan maken we graag kennis met je en beantwoorden we ook graag de vragen die je mogelijk kunt hebben! Hopelijk zien we je snel!

GENIET NU VAN EEN VOORDEEL BIJ FLEXERCISE TREATMENTS

10% KORTING
PAKKET VAN 10 TRAININGEN
20% KORTING
PAKKET VAN 20 TRAININGEN
25% KORTING
PAKKET VAN 30 TRAININGEN
Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?