fbpx

Cryolipolyse

Snel en veilig afslanken

TOGETHER WE BUILD A BETTER YOU

Body-wizard cryolipolyse behandeling

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is de droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de MedCos cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam weer zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

Persoonlijk intakegesprek voor het beste resultaat

Om de juiste behandeling te kunnen bieden met het beste resultaat, hebben we voorafgaand aan de behandeling eerst een vrijblijvend persoonlijk intakegesprek waarin je jouw wensen bespreekt samen met onze professional.

Door deze persoonlijke intake weet je precies hoeveel aansluitingen en behandelingen jij nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen!

Heb je na de intake het vertrouwen, dan kunnen we behandeling inplannen. Bij elke behandeling is er geen hersteltijd nodig en je kunt direct de dag vervolgen. In 10 weken tijd worden de bevroren vetcellen op een natuurlijke manier afgevoerd en kom je terug voor een vervolgbehandeling.

*Het behandelingstraject is geheel privé. 

Zelfverzekerd de zomer in, het kan met de Body Wizard!

Body wizard: revolutionaire resultaten!

Met de Body Wizard Duo kun je op maar liefst vier gebieden tegelijk op je lichaam vet verliezen, voor altijd! Door het vierkoppige systeem kunnen er gelijktijdig vier plaatsen worden behandeld die het gebied vacuümzuigen en vet bevriezen waardoor de vetcellen worden afgebroken en het lichaam deze op een natuurlijke manier afvoert. De Body Wizard Duo is wetenschappelijk bewezen effectief, veilig en geeft fantastische resultaten! Je kunt de behandeling bij ons zelfs samen met een vriend(in) doen als je beide één of twee plaatsingen

Vetbevriezing onderkin

De onderkin kan goed behandeld worden met de kleinere vetbevriezingskop die speciaal is ontwikkeld voor de onderkin. Vetbevriezing voor de onderkin is een onderdeel van de Neck Lifting Treatment. Dit is een behandeling waar je een strakke kaaklijn door krijgt, zonder operatie. De Neck Lifting Treatment is drieledig en bestaat uit vetbevriezing van de onderkin, een laser of Tixel-behandeling en bindweefselmassage om zowel huidverslapping als vetophopingen aan te pakken.

Probleemzones aanpakken

Cryolipolyse wordt met name ingezet om vetcellen te bevriezen in de volgende probleemzones:

  • Buik
  • Love handles
  • Zadeltassen
  • Binnenkant bovenbenen
  • Bovenarmen
  • Onderkin

MELD JE AAN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE EN HUIDANALYSE

Volg ons ook op social media #altijdopdehoogte

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?