fbpx

CORONA VIRUS


Gezien de recente ontwikkelingen en de keuzes van onze overheid en het RIVM. Informeren wij je graag middels dit bericht welke maatregelen Flexercise Treatments neemt- op onze locatie. Tegen verspreiding van het Corona virus.

Flexercise Treatments Breda

Flexercise Treatments is een plek waar we persoonlijk met onze klanten sporten. Door het individuele karakter zijn we blij dat wij dit ook kunnen doorzetten met behulp van de overheid. Wij hebben begrip voor eventuele ongerustheid. Intern zijn dan ook de nodige maatregelen getroffen ter voorkoming van verspreiding van het virus. Zo letten wij extra op persoonlijke hygiëne. Ook worden de gym en de losse fitnessmaterialen nog vaker schoongemaakt.

 Wat doen wij en wat kun je zelf doen?

Wij vragen onze trainers en onze klanten om te letten op het volgende:

  • Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
  • Was je handen voor en na het trainen
  • Gebruik een grote schone handdoek voor op je matje
  • Deel je bidon niet met andere
  • Maak je apparatuur goed schoon na gebruik

 Ziek? Niet sporten

Sporten wanner je ziek bent is natuurlijk nooit fijn. Heb je koorts en/of luchtwegklachten, hoesten of verkouden? Dan verzoeken wij je vriendelijke om niet te komen sporten tot dat de klachten 24 uur over zijn. Wij vernemen dit graag z.s.m. Zodat wij rekening kunnen houden met onze planning.

Vragen?

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauw in de gaten en volgen te allen tijde het advies van het RIVM. Heb jij nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

info@flexercisetreatments.nl –  –www.flexercisetreatments.nl –  0648031086

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?