fbpx

BOKSEN IN BREDA

Zoek je een workshop boksen in Breda om even stoom af te blazen? Dan ben je bij Flexercise Treatments aan het juiste adres! Met een workshop boksen in Breda beleef je gegarandeerd een leuke dag, terwijl je tegelijkertijd werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Als je al vaker hebt gebokst, passen wij de workshop voor je aan voor extra uitdaging. Boksen in Breda is heel toegankelijk voor een breed publiek en daarom geschikt voor meerdere doelgroepen. De intensiteit van de workshop boksen in Breda kan heel gemakkelijk aangepast worden en onze medewerkers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles in goede banen verloopt. Dus stap uit je comfortzone en kom bij ons boksen in Breda!

BOKSLES BREDA

Naast een workshop kan je bij ons ook een boksles in Breda volgen. Boksen maakt je fit en gefocust, waar je veel profijt van kan hebben in jouw dagelijkse leven. Met boksen train je jouw conditie, concentratie, techniek en uithoudingsvermogen. Zo zie je dat zowel mentaal als fysiek er veel voordelen zitten verbonden aan het volgen van een boksles in Breda. Onze trainers zullen erop toezien dat alles goed gaat en leuk blijft. Wij leggen je uitgebreid de basisprincipes van het boksen uit. Je kunt alleen en met een groep een boksles in Breda volgen. Iedereen is welkom. Laat je uitdagen en neem een boksles in Breda bij Flexercise Treatments!

GROEPSLES BOKSEN BREDA

Boksen is ook ideaal als groepsles. Het is goed voor teambuilding en gewoon als leuk uitje. Een groepsles boksen in Breda is net even iets anders dan een standaard groepsuitje of bedrijfsuitje. Bovendien is het niet alleen leuk en uitdagend, maar ook gezond. Iedereen blaast even lekker stoom af. Uiteindelijk zullen alle deelnemers een leuke dag hebben beleefd met elkaar. Met een groepsles boksen in Breda worden belangrijke vaardigheden getraind, die ook belangrijk zijn in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld samenwerking, concentratie en omgang met druk. Hierdoor leer je ook nog iets tijdens je groepsles boksen in Breda. Dus ben je nog op zoek naar een uniek en onvergetelijk groepsuitje in Breda? Boek dan een groepsles boksen in Breda!

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?