fbpx

BEHANDELINGEN BREDA

Gezichtsbehandelingen

Bent u op zoek naar een professionele gezichtsbehandeling in Breda? Dan bent u bij Flexercise Treatments aan het goede adres. Wij zullen u gezicht met alle liefde en professionaliteit behandelen, en zullen u weer opnieuw laten stralen. Woont u in Breda of in de omgeving van  Breda dan moet u snel een kijkje bij ons komen nemen. Wij verzorgen in Breda ook de make-up behandelingen voor veel van onze klanten, ook in de make-up behandelingen hebben wij verschillende keuzes. Wij kunnen dag- of avond make-up aanbrengen. Naast make-up bieden wij ook 3d wimperextensions aan, plus alle behandelingen die bij het onderhouden van de wimperextensions horen. Ook hebben wij diverse behandelingen in ons pakket die te maken hebben met wimpers en wenkbrauwen, bijvoorbeeld behandelingen waarbij we de wimpers of wenkbrauwen verven in de gewenste kleur.

Wij hebben veel ervaring op het gebied van schoonheidsbehandelingen, dus ben je op zoek naar een schoonheidsbehandeling in Breda kom dan snel langs bij Flexercise Treatments. Neem ook gerust contact met ons op om te bespreken wat wij op het gebied van behandelingen voor u kunnen betekenen.

Body massages

Flexercise Treatments biedt overheerlijke ontspannen massages in Breda aan. Heeft u een drukke dag gehad, of bent u hard toe aan wat ontspanning? Kom dan snel langs bij Flexercise Treatments en laat u verrassen, wij bieden namelijk de beste body massages van héél Breda aan. Wij zorgen ervoor dat u uitgerust en verfrist de deur uitgaat. Ook voor body massages hebben wij veel verschillende mogelijkheden en keuzes, dus kom snel langs om alle geweldige behandelingen voor uw lichaam te ontdekken.

Waxing

Last van vervelende en ongewilde haartjes? Flexercise treatments waxt professioneel in Breda. Of het nu gaat om het wax behandeling van kin, benen, oksels, bikinilijn, rug of armen voor flexercise treatments in Breda is dit geen enkel probleem. Wij hebben veel ervaring met wax behandelingen, daarom zijn wij ook hét adres voor wax behandelingen in Breda. Wij laten al onze klanten tevreden de deur uitgaan. Neem gerust contact met ons op voor alle informatie met betrekking tot wax behandelingen in Breda.

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?