fbpx

BEDRIJFSFITNESS

BEDRIJFSFITNESS

TOGETHER WE BUILD A BETTER YOU

BEDRIJFSFITNESS

Het coachen of trainen van medewerkers, zodat zij betere en bewustere keuzes kunnen maken in hun verdere loopbaan, is het mooiste in ons vakgebied. Bedrijfsfitness biedt, vitaliteitsprogramma’s online en persoonlijke begeleiding. Alle relevante handvatten om een gezonde leefstijl te starten en te behouden. Hierdoor zal iedere werknemer zijn gewenste kwaliteit van leven kunnen verhogen met alle voordelen voor de werkgever.

Tevens draagt het programma bij aan de algemene bewustwording voor een duurzaam, gezond en vitaal leven in relatie tot werk, gezinsleven en vrije tijd. Door de verschillende programma’s en -niveau ’s zijn ze beschikbaar voor ieder type medewerker, gedurende iedere fase van het leven tegen een voor iedere werkgever bereikbaar budget.

FITTE ONDERNEMERS

Voor zelfstandigen zoals ZZP’ers freelancers, ondernemers met personeel, DGA’s, etc. Kunnen eventueel de kosten verhalen op het bedrijf, raadpleeg hierover je accountant. Bij Flexercise Treatments staan de werkzaamheden immers omschreven als coaching en training, zo kan je het in de boekhouding verwerken. De doelen van personal training en coaching van Flexercise Treatments is om ondernemers zelfverzekerder te maken, te zorgen voor meer uithoudingsvermogen en een betere balans tussen lichaam en geest te bewerkstelligen. Dit alles zorgt voor betere prestaties als ondernemer wat uiteindelijk het bedrijfsresultaat ten goede komt.

Om mogelijke misverstanden te voorkomen, verzoeken we je om in geval van twijfel contact op te nemen met jouw boekhouder of accountant. Daarnaast kan je bij de belastingdienst navragen of jouw onderneming hiervoor in aanmerking komt.

Werkwijze

  • Het trainingstraject is minimaal een periode van 3 maanden.
  • Trainingsleer en periodisering met fysieke testen en metingen.
  • 0-meting en effectmeting om adequaat te kunnen terugkoppelen. 
  • 100% commitment, resultaten behalen en behouden.

Trainingslocatie

  • In onze private gym (sportschool) en/of online. 
  •  Op locatie.

Kosten

  • Prijs op aanvraag.

MELD JE AAN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE EN ADVIESGESPREK

Scroll naar top
CHAT VIA WHATSAPP
Welkom! Je chat nu met Flexercise Treat
Welkom!
Je chat nu met Flexercise Treatments. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?