GEFELICITEERD!
JOUW AANMELDING IS ONTVANGEN!

 

De eerste stap naar jouw transformatie is gezet! Alle informatie om te starten zal je z.s.m. ontvangen!

Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om te kijken hoe jij het beste je doelstellingen gegarandeerd kan behalen!

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Hoe onze klanten het ervaren

Aron van Damme

Binnenlopen met de gedachte vaker en doelgerichter te willen sporten. Wat dit doel moest zijn was snel afgestemd met Het Team Flexercise Treatments. Nu al een aantal weken bezig, waarbij duidelijk is dat grenzen worden opgezocht, zodat de resultaten al gauw te merken zijn (vooral de volgende dag, spierpijn). Dit doet Het Team Flexercise Treatments met behulp van een flinke hoeveelheid kennis. Maar niet te vergeten, de oefeningen zijn leuk en de sfeer is gezellig!

Dina van Diest

Een keer per week volg ik samen met een vriendin een duo training bij Flexercise met als doel om fit te blijven en een aantal kilo af te vallen. Na 3 weken trainen zien we al resultaat! Het Team Flexercise Treatments is kundig en werkt met een gevarieerd trainingsschema. Door hun gemotiveerde instelling maakt dat we elke week weer een stapje verder gaan.

 

Wendy Verbunt

Het Team Flexercise Treatments is een groep personal trainers met verstand van zaken. Ze motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen. Op hun rustige en gedreven manier weten ze het voor elkaar te krijgen dat je steeds meer tilt en dus steeds sterker wordt. Hun trainingen zitten altijd goed in elkaar. Naast dat ze heel goede personal trainers zijn, zijn ze ook nog eens heel aardig en betrokken. Een aanrader!!!